Followers

Sunday, January 23, 2011

SAAT-SAAT BEGINI... SIAPALAH YANG SUDI....

Assalamualaikum..


Rasa seram sejuk........ sakit-sakit dan lenguh seluruh badan...
Oooooh  demam ....

Dua hari lepas en hubby yang demam. jenuh telan paracetemol tak endak baik. last-last kena pegi klinik jugak.
Masuk 1jarum kat punggung baru ok.


Sekarang dah berjangkit kat i....


Dah tak boleh bertyping lagi........sakit kepala tak tahan. Nak berehat sekarang....hari ni mc....


Bye.......




Hai tekukur, berhentilah berbicara..dekatlah padaku.....


ARIZAKIAH

7 comments:

mamawana said...

Itu kena banyakkkan rehat, relax, release stress betol2...makan ubat..makan sup panas2 sedap...take care ya. Blog mwana lak seram seram sejuk ........ ada antu....heeeee...jom

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy doakan kak cepat sembuh ya..jangan menjangkit kpd family kak yang lain udah la ye hehehehe

azieazah said...

Semoga segera sembuh. Kalu demam dgn sakit kepala sekali, memang lemah dan takda mood.

Get well soon...

Madey said...

assalamualaikum..

Semoga cepat sembuh.

sekarang ni musim org demam kot..

water lily said...

semoga cepat sembuh.

bintangjauh said...

Salam Arizakiah, mungkin terlalu kepenatan semasa menerima/menyambut tetamu tempoh-hari. Ratna pun selalu gitu juga bila menerima tetamu akan tetapi semenjak makan multivitamins setiap pagi, alhamdulillah badan dan minda tambah segar, dulu tiap-kali mem-baking sebab banyak berdiri kaki sampai sakit-sengal dan lengoh bagai nak patah rasanya, ditambah dengan usia nan senja ini, lagilah.


Jaga diri kesihatan hingga sembuh ya, banyak-kan rehat dan tenang-tenangkan perasaan.
Salam manis manis madu.

Miecyber said...

Memang cuaca sekarang sejuk...

Tempah isteri melalui laman web