Followers

Tuesday, April 19, 2011

HARI-HARI YANG BERLARI

 Assalamualaikum

Kekangan masa...

Lama sungguh tak menghupdate .....mengadap segala kerja yang tak pernah mengenal erti selesai.
Memenuhi tuntutan hidup bermasyarakat sekali sekala dengan berpersatuan.
Mencari ketenangan rohani untuk diri yang sudah mengadap senja .
Meluangkan sedikit masa bersama keluarga tercinta dan meraikan tarikh-tarikh bermakna dalam hidup mereka.
 
Mengapalah diri terlalu sibuk dengan hal-hal dunia hingga hampir tiada waktu untuk berbicara tentang akhirat kecuali di dalam solat. Itulah tanda kiamat dah dekat........

Apa-apa puni nak share beberapa kenangan indah semasa mengejar hari yang berlari....
i g Kucing Sarawak
 
Borong ikan terubuk masin kat pasar tamu Sitok di gerai Alim,..dapat special price lagi dari mereka....apa taknya....i tolong promote ikan  mereka hari tu untuk semua peserta kursus kami hingga jualan mereka hari tu Licin.......  Kesian peniaga lain kerana i tak sempat nak singgah semua kedai .


 
Menenggek sekejap di Panggung Budaya menunggu persembahan bermula

Persembahan  tarian di panggung budaya sarawak.
Nah engkau...dia gigit kayu besar tu...
masih di Kampung Budaya Sarawak


Dah lama tak meniti....


Bersama minah salleh yang turut berkunjung di rumah kaum melayu kampung budaya



Bersiar-siar di Water Front, Kucing

 
^
^
Bersama Timbalan Pengarah Perpaduan Dan Intergasi Nasional Sarawak



Hai Kenyalang, terbangkanlah aku  lagi aku kesana........



Sayang Sarawak sungainya sempit.......



ARIZAKIAH