Followers

Sunday, January 2, 2011

SAYANG KAMU




Hari ke 2 2011. i masih bercuti, sebab tu masih ada masa berbelog.
Dah 3 bulan i berbelog. dulu selain di tempat kerja, i malas nak sentuh keyboard. Tapi selepas ada blog ni teramatlah rajinnya . Kadang-kadang ditegur en hubby dek terlalu leka.

Walau pun follower tak ramai, i tak kesah.....yang penting niat i untuk berkongsi cerita sedih dan tawa. Kata orang belajar berdiri dahulu sebelum cuba untuk berlari.

bila idea datang, i tak nak simpan dalam fikiran. ada masa i nak catat segera. yang terbuku i nak luahkan. andaikata u oll sudi untuk jadi pembaca... itu sudah memadai... kalau jadi follower, teramatlah berbunganya di hatii......

Bagi i, berkawan dengan seorang rakan yang boleh bertukar idea lebih baik dari berbual kosong dengan 10 orang kenalan.

Cuma i sedikit terkilan kerana tak dapat nak folow semula beberapa orang follower kerana widget mereka tak ada link. mungkin u oll tak perasan tapi kalau ada yang terbaca n3 ni tolong check ye....


i pernah terbaca mutiara kata ini : tertariklah kepada orang yang boleh membuat kamu senyum kerana senyum dapat membuat hati yang gelap menjadi cerah.

Sesungguhnya ......setiap kali melihat follower bertambah dan membaca komen u oll, i akan senyum sendiri...... dan.......anda adalah orang yang i cari.. yang selalu menhadiahkan i senyuman lantas mewarna hati i dengan calitan bahagia.Bukan saja cerah tapi memancar-mancar silaunya....hik..hik..hik.






Terima kasih kerana sudi.....ada masa datanglah menziarahi.Mudah-mudahan ada sesuatu yang boleh dikongsi...




ARIZAKIAH

24 comments:

mamawana said...

suker baca...hik hik hik senyum sengsrang gak...

Arizakiah said...

ye la mamawana...
Jangan tak tau !!!!sekarang pun i sedang senyum bila baca komen dari mamawana.... :D

SyafiqaNabila said...

salam. anda ditag .. feel free to visit ya ..

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/01/bloglist-istimewa-untuk-blogger-baru.html#more

Miecyber said...

Selamat berblogging...

Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

water lily said...

thank u sb follow me. follow u juga k.

azieazah said...

Sama-samalah kita saling menyokong. Terimakasih sudi menerima saya sebagai rakan blogger.

siti aishah bt muftar said...

tq share ur juorney sis..

t tambah la ruangan chat tau

wahida said...

salam sis, selamat tahun baru, salam kenal, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..dgn berblogging kita rasa lebih tenang krn pandangan kita dpt diluahkan

Arizakiah said...

syafiqa,
wajah kamu sebijik ana rafali....he..he..he

Miecyber,
terima kasih kerana sudi menjadi teman blogging...

Waterlily,
Kita di sini sama-sama hadir untuk berkongsi cerita.

azie,
tanpa sokongan azie apalah ertinya akak di sini.

wahida,
salam tahun baru utk wahida juga...
ok...akak dah follow wahida

sahrom,
waalaikumussalam...
betul tu...jiwa tenang dan masa terisi.

untuk semua !!!
I SAYANG u olls ....
jangan perasan pulak..hik..hik..hik

Arizakiah said...

Siti aisyah,

Good idea....
Itulah namanya rakan yang berkualiti.
saling tegur menegur dan tak lokek memberi.
Sayang aisyah jugak......

izahdaut said...

akak..saya bace tersenyum dengan entry ni.hehe..happy new year kak

Arizakiah said...

izzah,

Jangan tak tauuuu!!!
Semenjak berblogging nih akak asyik senyum sorang2..... Nasib baih belum ada sijil TR ..hik..hik..hik...
Happy new year untuk izzah jugak..
Sayang izzah....

saripahselamat said...

hope thn nih lbey baek dr sblom nih,thx a lot komen sa yer latest post...

sa really appreciate ur support~

Arizakiah said...

Sa,
Selain menjadikan ruang blog sebagai tempat mencurah rasa, ruang ini jua tempat kita berkongsi suka duka, memberi dan menerima..Saling sokong menyokong...

bunga ungu said...

salam...
dah follow mummy... thanks for ur komen... nampak nye kena tangguh ambil kursus kawen... suka lagu kat blog mummy... my favourite song...

|| a - j . E . E || said...

blog nih buat kite happy kan kak...

Arizakiah said...

Ha'aa...happy sangat....anak2 dah besar, dah jauh dari kita..mereka buat hal sendiri...sunyi akak rasa. tapi sekarang teman cyber akak dah ramai(biarpun bukan beribu,).. cukup bererti dan buat akak happy...
rindu ajee..

Ogy said...

akak huhu....sorry...g ni takde bloglist..so g bw kemana yg g ingat dan yg singgah keblog g jele...jgn majuk haa...bukan takmo jengah umah akak ni...hik2....

Amy Syaquena said...

baru singgah sini entry2 semua best happening je..

Miecyber said...

Apa khabar hair ini???

Talian Nur

Arizakiah said...

Mie,
Sihat2 je mie..cuma akak agak sibuk. tak sempat nak post entri baru..tunggu!!!!

Omu Rice said...

mummy mekasi komen kat blog Omu...Omu kadang2 lupa datang menyinggah kat blog2 yang pernah naikkan trafik blog Omu..Omu dah follow mummy..nanti bila mummy update...ade lah muncul blog mummy kat my blog list Omu..

HonEyBuNNy said...

salam..ila datang ziarah yer...ehhehe