Followers

Thursday, September 22, 2011

MANISNYA....

ASSALAMUALAIKUM.


Hari ni syawal 24. bermakna ada 6 hari lagi untuk muslimin muslimat, mukminin mukminat,qanitin qanitat ,solehin dan solehat merebut peluang melakukan puasa sunat syawal. 6 hari u olls puasa di bulan syawal bersamaan dengan pahala berpuasa 1 tahun. Tapi memang susah nak puasa di bulan syawal ...banyak godaan....
allah maha mengetahui..kerana Dia tahu di bulan syawal ni banyak godaanlah maka besarnya pahala puasa dibulan ni...


Sebenarnya mummy nak cerita tentang artis Malaysia sorang demi sorang dah bertudung. alhamdulillah.. rasa sangat terharu bila Siti Nurdiana dah pakai tudung semenjak puasa lepas sebab baru-baru  ni mummy banyak juga tengok gambar dia yang melaram sexy 'berani mati'........bangga dengan artis-artis Malaysia yang bersuara merdu, berbakat super duper,berilmu dalam pada itu masih mengekalkan ciri-ciri  wanita solehah,......amin


Bangga dengan penghijrahan penampilan mereka, semalaman mummy mengejar en google mendapatkan gambar-gambar ini.....


Di antara yang terawal














 











































Mereka ni sebenarnya bertambah manis bila bertudung jika nak dibandingkan dengan dulu..




Hai sang merak, keindahan itu milikmu.....






ARIZAKIAH

7 comments:

nyanyisunyi said...

Saya suka sgt2...bukan kata artis wanita...lelaki juga ramai yg dah beralih angin..dan beralih lebih baik drp tidak..nanti kak arizakiah buat cerita yg lelaki pulak yer..

Acik Erna said...

Assalam arizakiah..acik pun sukaaa sangat tengok..bila artis bertudung..comel sangat..menunggu dengan sabar ni..nak tengok siti norhaliza bertudung..

eila said...

si akmal dh pakai tudung rupanya...

Arizakiah said...

insyaalah.....jika nyanyisunyi sudi membacanya......

Arizakiah said...

Acik erna,

ya.. samalah kita acik...tak sabar nak tengok Dato' siti bertudung.

Arizakiah said...

eila,

Ha'aa...khabarnya dah pakai tudung semenjak dia bertunang.

anisalya said...

makin ramai artis malaysia yang dah bertudung. ada jgk yg mcm nk buka tudung. terbalik la pulak kan mummy?