Followers

Friday, October 14, 2011

PENGUMUMAN!!!PENGUMUMAN !!1 PENGUMUMAN!!!BLOG MUMMY BERWAJAH BARU.......

Assalamualaikum......




Jangan terkejut bila kunjungan u olls ke teratak mummy disambut  dengan suasana baru.....
Mummy dah buat renovation dan.......
Blog mummy sekarang dah berwajah baruuuuu........


Kalau u olls nak klik-klik entry mummy yang dah berkurun lama pun senang.....semua dah tertera kat skrin.
Pilih dan klik je mana yang berkenan di hati.....
haaaa.......tak susahkan???????


Semua entri di hidangkan dengan perbagai gaya.....
CLASSIC, FLIPCARD, MAGAZINE, SIDEBAR, SNAPSHOT dan TIMESLIDE.


Yeay!!!!.......senangnya!!!!!!senangnya............
Tapi mummy tak pasti berapa lama mummy boleh bertahan dengan wajah baru ni...
Setiap yang senang tu pasti ada susahnya..u olls perasan tak?????
Kalau ada sesiapa yang perasan segala kepayahan tu, tolong beritahu mummy ye????




Tok..tok...tok.....siapa yang mengetuk pintu tu??? Ooooo...rupanya kau Sang Belatuk!!!! Silalah masuk.....










ARIZAKIAH

7 comments:

Saiazuan said...

hmm agk stylo sbrnya template blog bru ni.. nice job!!!

Arizakiah said...

Saiazuan:
Mekacih wan.....ahaks..

|| a - j . E . E || said...

wahhhh advance dah ni kak... hihi tapi masa mula2 bukak tuh macam takde punca gitu tapi bila dah click benda2 kat atas tu (sy klik classic) baru la boleh baca blog akak nih :)
tapi nice one la.. chaiyok!!

Arizakiah said...

Ha..ha..ha..Akak dah agak....mesti sesiapa yang masuk sini terkejut dan hilang punca...
sebenarnya kalau klik apa saja kat atas tu memang dapat jumpa entri akak..
flipcard menjadikan semua entri akak dalam bentuk card dan setiap card mewakili 1 entri...semua tertera di skrin. jee tekan je yang mana jee nak baca..

maszull said...

salam mummy...wah dah berwajah baru yer...cantik la...:)

Arizakiah said...

alaa.....mas...
Sekarang dah tukar lagi la mas....dah takde lagi blog mummy yang advance tu....ada sedikit kesukaran untuk pengunjungnya....
Nanti bila mummy dah jumpa penyelesaiannya baru mummy guna semula cara baru tu.....

~najwa~ said...

singgah ke mari mummy..

salam kenal ;)