Followers

Sunday, November 7, 2010

KEK COKLAT

Baru pulang dari kenduri rumah kawan yang turut menempah kek i


Salam.....

Lamanya i tak update blog i ni..dah seminggu rupanya...

Sangat sibuk.....Menyiapkan tempahan Kek Coklat Moist dari kengkawan.
Banyak masa yang i terpaksa luangkan untuk hias menghias tempahan kek-kek ni....
ada kek untuk befday, untuk hantaran bertunang, merisik, untuk juadah iringan majlis masuk rumah baru, ada yang tempah untuk buat potluck tempat kerja dan tak kurang juga tempel2 menempah untuk makan-makan keluarga je...

Pun begitu...i bersyukur kerana di anugerahkan illahi sedikit kebolehan memasak diiringi dengan minat...... Alhamdulillah......rezeki melimpah ruah.....


Tempahan kek coklat dan beberapa jenis biskut untuk aidil adha ini juga telah pun diterima.


di antara kek yang sempat di snap...


Selain sedap dan lembab, kek i ni menjadi kegilaan kengkawan i kerana harganya yang sangat2 berpatutan. rm 35 je untuk sebiji kek seberat 2kg..murahkan!!!! Bagi i untung kecik takpe tapi dapat tempahan yang besar! buat ape kalau untung besar tp tempahan siput je..hik..hik..hik.. kalau sesape yang berminat bolehlah menempah......


p/s: Kalau tempahan banyak sangat pun mungkin i tak dapat penuhi sebab i buat kek ni part time je.....



MURAH REZEKI,

ARIZAKIAH

6 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Jom join Giveaway ' The Best Entry With Sinar Raudah'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/giveaway-best-entry-with-sinar-raudah.html

|| a - j . E . E || said...

kalau dok jauh gile macam ajee nih camne nak menempah kak? kene bagi resepi la... hehehe

(sangat la alasan nak mintak resepi kan... :p )

Arizakiah said...

Amy,
salam...
insyaallah....akak cuba...sebenarnya akak ni masih naif tentang blog memblog ni....

Arizakiah said...

ajee,

Kalau betul2 berhajat hantarla e-mail ye!!!!

|| a - j . E . E || said...

nak kak.... email ek resepi.. hazilah.abdullah@gmail.com

tq kak

Shu Shinju said...

salam.... sedapnye kek coklat tu.... esok bday shu.. x sabar nak gi cari kek..hihihi....:)