Followers

Tuesday, December 11, 2012

BERKURUN LAMA KU RASAKAN.......

ASSALAMUALAIKUM......

Lama sungguh......bagai berkurun lama mummy tak menjenguk blog sendiri apatahlagi untuk berziarah blog kengkawan.....

Tak berkesempatan namun teringin sekali untuk berkongsi kebahagian duniawi kerana hidup mummy kini diserikan dengan anugerah Illahi....ARISY QASEH KHAYLA......


Qaseh bersama kak D..........1 minggu


Qaseh........2 minggu


Qaseh......40 hari


Qaseh......2 bulan


Qaseh di pangkuan abangnya....4 bulan


Qaseh........semakin bulat...



Tak sangka di saat usia begini mummy menerima anugerahNya. Mungkin rutin harian mummy semakin padat tapi mummy bahagia melihat Qaseh yang setiap hari berubah-rubah keletahnya....


TERIMA KASIH ALLAH......................




ARIZAKIAH


14 comments:

Kakcik Nur said...

Selamat kembali ke dunia maya. :)


Anugerah Ilahi yang tidak ternilai harganya... Tahniah...

Mas Zull said...

assalamualaikum mummy...alhamdulilah mempunyai anugerah dr Allah moga sentiasa bahagia yer...;)

Arizakiah said...

Kakcik Nur,

terima kasih kerana kakcik masih sudi bertandang...

IndaMarya said...

salam kenal,nikmat dpt cucu memang tk boleh crita dgn prkataan, saya ada sorang cucu prmpuan, and soon nk dpt sorang lagi dri anak yg kawin awal thn hri tu..saya enjoy evry minute dgn cucu, kalau duduk dgn saya alamat mnja giler la budak tu..

Kak yon said...

tahniah dengan anugerah yang Allah berikan.moga Qaseh membesar dalam kasih sayang seluruh ahli keluarga dan menjadi anak yang solehah..

Arizakiah said...

Indamarya,

Yang kelakarnya indaarya dapat cucu tapi mummy dapat anak....dalam usia begini memang sepatutnya timang cucu.
ahaks......

atie aizam said...

Assalamualaikum kak.. patutlah lama akak meyepi.. tahniah buat akak sekeluarga.. seronoknya akak dapat peluang menimang cahayamata meskipun anak dah besar2 belaka.. qaseh pun comel macam mummynye.. tahniah kak :D

RedRose said...

salam mummy, tahniah ye! harap masib belum terlewat utk say congrats. biar brp pun usia, anugerah Allah adalah adalah rezeki yg tak terhingga nikmatnya. mummy adalah antara yg terpilih tau. doakan kita pulak ye. huhuhuhu

IndaMarya said...

Arizakiah, u muda lagi.lmbat lagi la nk dpt cucu...tunggu .walau lmbat tapi berbaloi tau..

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

bintangjauh said...

Salam&salam rindu wahai Zakiah,

Ya ampun... tidak Ratna dugakan ini lah khabar berita yang hebat darinya Zakiah... menimang kelahiran anak Qaseh yang comel rupawan serupa Mummynya... Alhamdulillah sesungguhnya kehadratNya yang Maha Pengasih lagi Maha Pemurah memberkati sebuah rezeki bernama kasihsayang yang begitu menjulang tingginya... sejambak tahniah buatnya Zakiah juga Suami dengan anugerah kelahiran Qaseh, semoga hari-harian Zakiah seterusnya berdendangkan dengan bisikan doa nyanyian lembut tatkala mendodoikan Qaseh...

Seribu kema'afan dipinta karena Ratna mengambl masa untuk mengucapkan tahniah buatnya Zakiah...

Alangkah beruntung lagi bertuahnya Zakiah dengan kurniaan anakanda Qaseh permata hati seisi keluarga...

Salam kasih untuk Zakiah...

dekdaa said...

Wawawaawawa.. comelnya & bulatnya.. gigit pipi sedap tu heheh.

anyway.. tahniah :-)

syafiqa belle said...

Tahniah Mummy. semoga dah besar nanti jadi anak yang solehah =))

citarasa rinduan said...

alhamdullilahhhhh



Ya Allah kak..
patutlah kak menyepi..
comelnya Qaseh.
syukur rezeki Allah kannn..

tahniah kak.
usah malu ya.. usia bukan penghalang.
ni entry 11 dec.
td masuk tahun 2013.

chaiyokkk..

update lagi kisah Qaseh ya