Followers

Sunday, January 6, 2013

Terima Kasih Kerana Masih Bernyawa

Assalamualaikum....


Sudah masuk hari keenam di tahun 2013....cepatnya masa berputar.....
Sambil menonton AJL 27 dan sesekali menjeling pakaian penyanyi wanita One Nation Emcees yang macam tak kena...kebaya dan berboot....ha..ha..ha...terasa pula nak mencatat malam ni....

Bila buka mata di dinihari 1 januari 2013 lalu, tiada yang lebih bermakna melainkan dengan izin Allah masih diberi nafas, kesihatan yang baik, kebahagian dalam hidup....
2013 Kak D masih sibuk dengan studynya di Uitm, Aqeed akan menduduki SPM dan Qaseh sudah masuk 6 bulan.

Walaupun tahun ni mungkin mummy tiada banyak masa untuk berblogging. Qaseh semakin memerlukan banyak perhatian dan penjagaan. 2012 lantai rumah mummy hanya akan dimop sekali seminggu je...weekend.....ha..ha..ha memangla mummy ni agak pemalas.....tapi tahun ni mummy kena mop lantai tidak kurang 2 hari sekali kerana Qaseh sudah mula menginsut dada, menyeret semua kotoran di lantai sambil 'menyantap 'semua benda yang dia jumpa di'perjalanan'nya....ha..ha..ha..jangan terjumpa  cicak sudah.....itu yang menyebabkan mummy terpaksa lebih rajin tahun ni.....ahaks...

Semoga kak D lebih sukses tahun ni



mummy harap tumpuan Aqeed pada study lebih konsisten  


ha..ha..ha...kecil-kecil Qaseh dah nak makan cili......



Syukur kerana masih bernyawa...........



ARIZAKIAH

8 comments:

Kakcik Nur said...

Syukur Alhamdulillah kerana kita masih diberi kesempatan olehNya untuk merasai nikmat kehidupan. :)

azieazah said...

Ya.. lama Akak tak berblogging.
Saya tak perasan pun penyanyi Mimie One Nation Emcee tu pakai apa.

Comelnya Qaseh..!

dekdaa said...

Wah wah.. selamat mengemop lantai.. kalau terjumpa cicak.. harus masuk mulut tu ekekek.

Smlm saya terpegang ekor cicak.. yekkk lembik!

Mas Zull said...

assalamualaikum arizakiah...semakin comel n semakin membesar Qaseh yer...;)

Kak yon said...

salam mummy..
moga Qaseh membesar dalam kasih sayang dan di berkati Allah..amin.

mamalieyna said...

Salam kak..

Alhamdulillah syukur.. diberi kesempatan..

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 170
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)