Followers

Friday, December 31, 2010

HARI TERAKHIR



Hari Terakhir 2010.
2010 akan i tinggalkan dengan 1000 kenangan terindah.

Putera i akan ke tingkatan 3 di tahun 2011. Sebagai ibu banyak perkara yang i perlu lakukan bagi memastikan kejayaan keluarga dan anak-anak.

Putera i ni pendiam sikit.. Tak macam kakaknya yang kepoh tu...
Sifat pendiamnya tu membuatkan dia jarang dimarahi i atau papanya. Sangat disayangi atuk dan neneknya.....Kalau dalam sehari orang tua tu tak dapat tengok muka cucunya tu, sibuklah mereka bertanya......

Dia seorang anak yang mendengar cakap dan tak pernah banyak soal kalau disuruh. Ringan tulangnya.....Tak pernah meminta-minta. Dia mesti cium i sekurang-kurangnya sekali sehari.
Anak manja........

1 harap 2011 menjanjikan kejayaan cemerlang untuknya dan kakaknya juga yang akan menamatkan pengajian Foundation TESL Mei 2011.




Pengarang jantung i



Semua kenangan terindah telah i sematkan dan kalau boleh nak bawa dalam mimpi...... yang buruk-buruk dah i benamkan dalam-dalam hingga ke tujuh petala bumi.

Selamat tinggal 2010.
Hari-harimu tetap gemilang di hati.




ARIZAKIAH

4 comments:

sahromnasrudin said...

as salam ziarah..pertama kali ke blog ini. semoga tuan blog sihat walafiat..salam tahun baru

azieazah said...

Salam kenal. Berbalas ziarah.

Hmmm pandai-pandainya anak U. Moga terus cemerlang di tahun mendatang.

TESL? Hebat tu. Leh jadi pensyarah English tu. Tabik laaaa.

Arizakiah said...

sahromnasrudin,
time kasih kerana sudi ziarah....

salam tahun baru untuk sahromnasrudin juga....

Arizakiah said...

Azieazah,

Amin.....
Semoga masin mulut azie.....
Insyaalah ..harap2 impiannya jadi pensyarah english tercapai.